Monday to Friday: 8:30 AM - 5:00 PM


FreeYourSelf.NU Voor Welzijn en Bewustzijn
FreeYourSelf.NU Voor Welzijn en Bewustzijn
FreeYourSelf.NU Voor Welzijn en Bewustzijn
FreeYourSelf
FreeYourSelf

Natuurgeneeskundige praktijk voor Quantum-therapie & healing / holistisch energetische therapie

Wil je werken aan je fysieke en mentale Welzijn of aan je Bewustwording? FreeYourSelf.nu kan je hierin ondersteunen met Quantum-therapie & healing.

Helmi Verstraten, natuurgeneeskundig therapeut bij FreeYourSelf.nu, gaat met compassie en gevoel op zoek naar de oorzaak van je mentale of fysieke aandoening. Hierbij kun je denken aan trauma’s (onverwerkte emoties en gevoelens), beperkende overtuigingen en belemmerende denk- en gedragspatronen. Door deze vervolgens naar je bewustzijn te brengen en te verwerken kun je weer vrij worden van je klachten en gaat je levensenergie weer vrij stromen.

Met behulp van deze energetische therapievorm kan Helmi met succes mensen bewegen om zichzelf te bevrijden in het hier en nu. Door je op deze manier vrij te maken van je innerlijke ballast ontstaat er ruimte voor genezing en positiviteit.

Quantum-therapie & healing – naar de oorzaak van je fysieke en/of mentale klacht

Quantum-therapie is een therapievorm waarbij ik mijzelf in eerste instantie opstel als waarnemer. Daarbij maak ik gebruik van mijn kennis, inzicht en intuïtie. Samen met jouw verhaal vorm ik een beeld over je mentale en/of fysieke klacht. Tijdens dit proces kun je herinnering(en) aan een of meerdere gebeurtenissen uit je leven krijgen in de vorm van beelden, gevoelens, kleuren et cetera. Als ik inzoom op deze herinnering(en) dan kan ik verbanden leggen en achter de oorzaak van je klacht komen. De op deze wijze verkregen informatie geeft een compleet beeld van de klacht, waarmee ik je gericht kan helpen.

Quantum-therapie & healing – behandeling van je fysieke en/of mentale klacht

Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van de helende energie uit het universum, de kosmos. Nadat ik inzicht heb gekregen in de oorzaak van je mentale en/of fysieke klacht kan ik tijdens de healing-sessies het probleemgebied behandelen met energieoverdracht. Dit gebeurt door handoplegging waarbij de therapie ondersteund wordt met de helende kracht van unieke kristallen. Dat heeft tot gevolg dat je in de helingsfase komt en fysieke en mentale veranderingen ervaart (bijvoorbeeld tintelingen, koude of warmte toename, een euforisch gevoel). Al tijdens de healing-sessie kun je ervaren dat je klachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Helmi Verstraten 1

  Helmi Verstraten - Paramedisch natuurgeneeskundige Quantum-therapeut en healer

"Door de behandeling van Helmi ben ik bevrijd van mijn fysieke- en mentale klachten"

Het is fijn om met Helmi te kunnen spreken, waardoor mijn levenspad steeds duidelijker wordt en ik me bewuster ben van wat me te doen staat en waar ik voor mag gaan staan. Zonder twijfel, leven vanuit mijn hart en gaan voor wat ik belangrijk vind.

Marieke, Zorgprofessional

×
"Levenspad"

"Ik kwam bij Helmi terecht doordat ik een vervelende gebeurtenis op het werk had meegemaakt. Deze gebeurtenis zorgde ervoor dat ik plotseling angstig was, wanneer ik bijvoorbeeld alleen thuis was of als het donker was. Iets wat voor mij totaal nieuw was. Ik ben verbaasd wat er bij mij bereikt is in 6 sessies. De bovengenoemde angst is weg, maar waar ik ook blij mee ben, is dat ik af ben van andere klachten die al jaren speelden; zoals extreme vermoeidheid, geheugenproblemen, rug- en bekkenpijn en als kers op de taart... ik ben van mijn steunzolen af! Helmi heeft me uitgebalanceerd, waardoor ik de zooltjes niet meer nodig heb!".

Door de energetische behandelingen ben ik weer thuisgekomen in mezelf. Ik heb los kunnen laten wat niet van mij was, waardoor ik weer zuiver kan voelen. Ik ben beter geaard en ik heb tips van Helmi gehad hoe ik goed voor mezelf kan blijven zorgen en los kan laten wat niet van mij is.

Marieke,
Zorgprofessional

"Door de Quntum-therapie leef ik weer vanuit mijn hart"

Bij Helmi in behandeling gaan heeft mijn hart naar mezelf en anderen weer geopend. Ik heb geleerd om met liefde en vergeving naar mezelf te kijken. Ik kan mijn angsten weg laten vloeien en zonder twijfel de keuzes maken die ik wil maken.

Lynn

×
"Ik leef weer vanuit mijn hart"

Bij Helmi in behandeling gaan heeft mijn hart naar mezelf en anderen weer geopend. Ik heb geleerd om met liefde en vergeving naar mezelf te kijken. Ik kan mijn angsten weg laten vloeien en zonder twijfel de keuzes maken die ík wil maken.

Ik voel me weer sterk, ik voel me weer vastberaden, ik voel me weer liefdevol en bovenal voel ik me weer zelfzeker. Ik heb geleerd terug op mezelf te vertrouwen en vanuit mijn eigen kennis en kracht te leven. Met liefde, vergeving, en vertrouwen ga ik de uitdagingen die op mijn pad komen aan.

Ik ben niet meer bang om naar binnen te kijken, in tegendeel zelfs, ik weet nu weer wat ik daar kan vinden: onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en de wereld om mij heen.
Dankzij Helmi haar hulp ben ik weer thuis gekomen in mijn lichaam, in mijn omgeving, in mijn kracht en in mijn liefde voor het leven."

Lynn

"Na de Quantum-therapie heb ik geen last meer van eczeem in mijn gezicht"

Helmi heeft mij met energetische therapie behandeld en de oorzaken van mijn huidaandoening aangepakt. Door de innerlijke blokkades (zoals verdriet, boosheid ) weg te halen trad genezing op. Op de moeilijke momenten was Helmi er om mij mentaal te ondersteunen, zij was mijn steun en toeverlaat.

Annemarie

×
"Bevrijd van eczeem in mijn gezicht"

"Ik kampte al jaren met huidproblemen, namelijk atopisch eczeem in mijn gezicht. Ik kon de deur niet uit, omdat het te heftig was om mij hiermee te tonen.Ik ben bij diverse ziekenhuizen en huidklinieken onder behandeling geweest. De artsen kwamen meestal met zware medicijnen en hormoon crèmes waar ik ook te maken kreeg met bijwerkingen.

Ik was op zoek naar iemand die mij op een andere manier verder kon helpen. Ik kwam bij Helmi terecht in haar praktijk. Ze heeft mij met haar energetische therapie behandeld en de oorzaken van mijn huidaandoening aangepakt door de innerlijke blokkades (verdriet, boosheid en oud zeer) weg te halen. Daarna trad de genezing in en op de moeilijke momenten was Helmi er om mij mentaal te ondersteunen, zij was mijn steun en toeverlaat. Ik gebruik nog dagelijks de 100% natuurlijke verzorgingproducten uit de praktijk van Helmi, om mijn huid in een goede conditie te houden. Ik kan weer stralend de deur uit."

Annemarie

Buddha Colombo
Buddha Colombo

Over mij

Helmi Verstraten - Paramedisch natuurgeneeskundige Quantum-therapeut en healer

Omgeven door prachtige natuur en water ben ik opgegroeid op een boerderij in een dorpje in De Peel. Maatschappelijke verwachtingen en idealen hebben ervoor gezorgd dat ik een carrière pad op ben gegaan waarbij ik steeds verder van mijzelf kwam te staan. Gedreven door een innerlijk oerverlangen naar vrijheid heb ik in 2005 het roer omgegooid en heb ik mijn baan als beleidsmedewerker bij Rijkswaterstaat vaarwelgezegd om mijn eigen praktijk op te starten.

In 2006 ontmoette ik een spirituele meester waarmee ik op ziel niveau een connectie heb. Deze ontmoeting bracht mij in een kundalini-ontwaking, oftewel een krachtige spirituele ontwaking, waarna de gave om mensen te healen zich openbaarde. Sindsdien heal ik mensen zowel in mijn praktijk als op afstand door gebruik te maken van de helende energie uit het universum.

In mijn spirituele reis ben ik mijn onverwerkte verleden gaan oplossen omdat wat niet wordt opgelost, wordt overgedragen van generatie op generatie. Dit deed ik niet alleen voor mijzelf maar zeker ook voor mijn twee dochters, en het collectief.

Ik ben dankbaar dat ik reeds vele mensen in mijn praktijk heb mogen ontvangen en samen hun onverwerkte trauma’s naar de oppervlakte heb kunnen brengen. Door deze te transformeren zorgen we niet alleen voor onszelf maar ook voor een betere wereld.


Helmi Verstraten 2
Helmi Verstraten 2
“Ik begeleid cliënten in hun bewustwordingsproces, waardoor ze zichzelf innerlijk kunnen bevrijden.”
Lotus white Chiang Mai
Lotus white Chiang Mai

Therapie



1. Quantum-therapie & healing voor Mentaal- en Fysiek Welzijn

Quantum-therapie, een holistisch energetische behandelwijze, kan toegepast worden op elke ziekte of aandoening (mentaal of fysiek). Met behulp van deze therapie gaan we samen onderzoeken welke onverwerkte trauma’s en negatieve gebeurtenissen zich hebben vastgezet in het onderbewuste en de communicatie tussen geest en lichaam verstoren. Hierbij wordt gekeken naar de vijf niveaus waar de Quantumtherapie zich op richt:

×

1. Ziel niveau

In de ziel liggen trauma’s en herinneringen uit vorige levens opgeslagen en je geboorte gesternte. Door contact te maken met het onderbewustzijn kunnen thema’s zoals ziekten, onverwerkte trauma’s of levenstaak en ontmoeting met je tweelingziel naar bewustzijn gebracht worden.

×

2. Sociaal niveau

Je sociale omgeving is een systemisch veld met andere mensen waarmee je energetisch verbonden bent zoals je familie, vrienden, studiegenoten, collega’s en verenigingsleden. Energetisch voel ik in welke invloed de mensen uit je sociale omgeving hebben op je algemene gemoedstoestand/welzijn en je mentale weerbaarheid.

×

3. Mentaal niveau

Op het mentale niveau kunnen we onderscheiden gedachtenpatronen, overtuigingen, waarnemingen en je interpretatie van gebeurtenissen en ervaringen.
Door te onderzoeken en te doorgronden hoe je omgaat met uitdagingen op je levenspad kunnen verstorende patronen en overtuigingen op het mentale niveau worden herkend. Het inzicht op deze patronen en overtuigingen werkt helend, daarnaast krijg je handvatten aangereikt om anders om te gaan met betreffende situaties.

×

4. Emotoneel niveau

Je gevoelens en emoties komen voort uit je innerlijke beleving. We zien dit bijvoorbeeld terug in de vorm van angst, stress, boosheid, schuldgevoel of verdriet welke door een situatie of gebeurtenis wordt opgeroepen.
Wanneer er een innerlijk emotioneel conflict is ontstaan, wordt onderzocht wat hieraan ten grondslag ligt om vervolgens uit het conflict te kunnen geraken.

×

5. Fysiek niveau

Je fysieke lichaam is nauw verbonden met bovenstaande niveaus. Het fysieke lichaam is een afspiegeling van je mentale en emotionele gesteldheid.
Onverwerkte trauma’s en negatieve gebeurtenissen hebben zich vastgezet in het onderbewuste en verstoren de communicatie tussen geest en lichaam. Dit heeft fysieke en mentale aandoeningen tot gevolg. Tijdens een energetische behandeling worden deze verstoringen weggehaald.

Tijdens een behandeling breng ik trauma’s, beperkende overtuigingen en belemmerende denk- gedragspatronen naar het bewustzijn. Door de oorzaak van je mentale of fysieke aandoening te herkennen, erkennen en aan te pakken kun je weer vrij worden van je klachten en gaat je levensenergie weer vrij stromen. Dit zal ertoe leiden dat je weer in verbinding komt te staan met jezelf en de magie van het leven gaat ervaren.


"Kunnen begrijpen dat je zelf de bron bent voor het herstel van een aandoening is de eerste stap naar genezing."

Voorbeelden zorgvragen Mentaal- & Fysiek Welzijn

  • Stress, depressie, burn-out
  • Migraine, rugklachten en nekklachten
  • Spier- en gewrichtsaandoeningen
  • Angststoornissen en PTSS
  • Hoogsensitiviteit (HSP) en autismespectrumstoornis bij kinderen en volwassenen
  • Psychosomatische klachten (SOLK)
  • Traumaverwerking (bijv. zelfdoding, seksueel misbruik)
  • Mentale ondersteuning bij kanker
  • Kanker en bijwerkingen van chemobehandelingen
  • Pijnbestrijding bij o.a. botkanker
  • Schildklieraandoeningen
  • Long-covid en COPD
  • Bijwerking van vaccinatie
  • Huidaandoeningen (bijv. eczeem, rosacea, psoriasis, huidkanker)
  • Tweelingzielrelatie en karma
  • Spiritueel welzijn

Indien je je zorgvraag niet terugvindt in de bovenstaande lijst en wil je weten wat de behandelmogelijkheden zijn voor je aandoening. Je kunt dan gebruikmaken van het dagelijks telefonisch spreekuur van 08:00 tot 08:30 uur. Een afspraak hiervoor is kosteloos en is eenvoudig via de online agenda te maken.

Uitgelicht: Quantum-therapie - Ondersteuning bij kanker

Een ernstige ziekte vormt een keerpunt in je leven. Met Quantum-therapie - Ondersteuning bij kanker, kan ik je helpen om alles weer in zijn perspectief te plaatsen.

Als je uit evenwicht gebracht wordt door de diagnose kanker dan kun je te maken krijgen met mentale druk vanuit jezelf maar ook vanuit je omgeving. De diagnose kanker op zich levert al de nodige angsten en stress op. Je ervan bewust zijn dat deze processen zich afspelen en deze invloed hebben op het herstel van je ziekte is van essentieel belang.

Wat kun je verwachten van Quantum-therapie - Ondersteuning bij kanker?

In de behandelingen staat de Germaanse Geneeskunde (German New Medicine/GNM) van Dr. Med. Ryke Geerd Hamer centraal. Sinds 2021 volg ik scholingen over de Germaanse Geneeskunde.

De Germaanse Geneeskunde geeft mij inzicht over het ontstaan van kanker en het verloop van het ziekteproces. Deze kennis gebruik ik om te achterhalen welk Zinvol Biologisch Speciaalprogramma (Sinnvolles Biologisches Sonderprogramm/SBS) in je lichaam actief is. Door te achterhalen welk trauma ten grondslag ligt aan je ziekte en deze vervolgens naar je bewustzijn te brengen, kan het trauma verwerkt worden en dit bevordert je helingsproces.

Je kunt in je ziekteproces mentale en fysieke klachten ondervinden. Tijdens een healing-sessie behandel ik deze klachten met energieoverdracht, waardoor angsten, stress en fysieke klachten – o.a. pijn – afnemen of verdwijnen.

“Met Quantum-therapie ondersteun ik je op mentaal en fysiek vlak, zodat je met vertrouwen het ziekteproces tegemoet kunt treden."


2. Quantum-therapie voor Bewustwording en Transformatie

Ben je op zoek naar jezelf en wil je jezelf innerlijk bevrijden? Zit je opgesloten in een vicieuze cirkel van negativiteit en wil je deze doorbreken? Wil je jezelf losmaken uit verstikkende relaties en meer autonomie hebben over je leven? Ben je op zoek naar je passie en je talenten? Dan kan ‘Quantum-therapie voor Bewustwording en Transformatie’ een oplossing bieden. Deze therapievorm kan je helpen in je bewustwordingsproces om weer in verbinding te komen met je innerlijke bron.

In een veranderende wereld staan wij continu onder invloed van de ontwikkelingen in de maatschappij. Hierin is het belangrijk om vanuit je eigen kern, vanuit jezelf te handelen. Dit kun je doen door contact te maken met je innerlijke bron zodat je vanuit je eigenheid je positie in de wereld kunt gaan innemen. Het is belangrijk om het heft in eigen hand te nemen en te gaan herkennen en erkennen welke invloeden wel of niet bijdragen aan jouw welzijn.

Sinds enige jaren begeleid ik ook coaches, therapeuten en zorgprofessionals in hun bewustwordings- en transformatieproces zodat zij weer vanuit hun innerlijke kracht en eigenheid mensen kunnen behandelen.

“Hoeveel bewustzijn heb je nodig om jezelf overeind te houden in deze turbulente wereld? Elke stap is er natuurlijk een vooruit! Maar als je kiest voor Quantum-therapie voor Bewustwording en Transformatie zou je weleens een enorme sprong vooruit kunnen maken."

"Na de behandeling van Helmi kon ik mijn werk als therapeut weer oppakken"

Bij Helmi vond ik veel herkenning en erkenning door een heel open intakegesprek en feedback. De behandeling zelf bracht me bij een diepe gronding, waardoor ik veel stress kon afvoeren en waarna ik de draad in mijn eigen praktijk weer kon oppakken.

Ans, Energetisch-therapeut

×

"In mijn kracht gezet"

"Afgelopen winter had ik een moeilijke tijd door stress door veranderingen waar ik plotseling mee geconfronteerd werd. Ik merkte dat hierdoor mijn energie vertraagde en vastzat op een bepaald niveau. Ik heb zelf ook een praktijk waar ik onder andere energetische behandelingen geef en ik heb een tijdje niet gewerkt omdat het zeer ongemakkelijk was dat ik door de stress het "niveau niet haalde".

Bij Helmi vond ik veel herkenning en erkenning door een heel open intakegesprek en feedback. De behandeling zelf bracht me bij een diepe gronding, waardoor ik veel stress kon afvoeren. Daarna werd door middel van kristallen mijn hele energie weer opgebouwd tot het hoogste niveau, verbinding met het witte licht herstelde de hele quantum energie in mijzelf waardoor ik weer in een hele goede conditie kwam en met veel liefde, plezier en voldoening de draad weer kon oppakken in mijn eigen praktijk! Dank je wel Helmi!!!"

Ans,
Energetisch Quantum-therapeut

"Verbazingwekkend hoe Helmi mij het inzicht heeft geven waarmee ik mijn issues heb kunnen oplossen"

"Helmi is een zeer goede en vakkundige therapeut. De sessie met Helmi heeft bij mij een onuitwisbare indruk achtergelaten.
Ik heb alles met haar kunnen bespreken en heb mij daarbij veilig gevoeld. In een enkele sessie zijn mijn issues naar voren gekomen en met de nieuwe inzichten is er een enorme last van mijn schouders afgevallen. Het was voor mij een hele fijne, waardevolle en nieuwe ervaring."

Marieke,
Oncologisch verpleegkundige en therapeut



3. Quantum-therapie Jaarprogramma

Het Quantum-therapie Jaarprogramma is een doorlopend programma dat aansluit op Quantum-therapie & healing voor Mentaal- en Fysiek Welzijn en Quantum-therapie voor Bewustwording en Transformatie. Met het Jaarprogramma blijf je werken aan je bewustwordingsproces en worden mogelijke mentale en fysieke verstoringen tijdig gesignaleerd.

Bij dit programma kom je periodiek bij mij langs voor een consult waarbij ik snel en vroegtijdig hulp kan bieden. Er wordt gekeken naar je energetische balans, en de eventueel aanwezige verstoringen die onverhoopt zijn ontstaan worden opgelost. Het Jaarprogramma zorgt ervoor dat jouw levensenergie blijft stromen.



Afspraak maken en tarieven

Quantum-therapie
Intakegesprek (1,5 uur) €150,00
Vervolgconsult (1 uur) €100,00
Vervolgconsult (1,5 uur) €150,00

Tarieven zijn inclusief 21% BTW, voor zakelijke tarieven, waaronder coaching, zijn de bedragen exclusief 21% BTW.
In de uurtarieven zijn opgenomen: het opstellen van behandelplannen, het opstellen van rapportages en de voorbereiding van gesprekken en behandelingen.

Online agenda

Je kunt hier een afspraak inplannen voor een intakegesprek of een afspraak voor het telefonisch spreekuur
1. Klik op de button "Maak een afspraak"
2. Selecteer intakegesprek of telefonisch spreekuur
3. Kies een datum en tijdstip
   (blauw gemarkeerde data zijn beschikbaar)
4. Vul je gegevens in en bevestig de afspraak
5. Je ontvangt per e-mail een afspraakbevestiging


Shellcurtain Kohsamui Rockbar
Shellcurtain Kohsamui Rockbar
“Iedere investering in jezelf leidt tot een betere wereld ."

Telefonisch spreekuur van 08:00 tot 08:30 uur.

Ben je op zoek naar een passende behandeling en heb je nog inhoudelijke vragen, dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het dagelijkse telefonisch spreekuur van 08:00 tot 08:30 uur. Een afspraak hiervoor is kosteloos en is eenvoudig via de online agenda te maken. Ter voorbereiding op ons gesprek wordt een korte vragenlijst toegezonden.

Vergoedingen

De praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC, Natuurgerichte gezondheidszorg. De behandelingen kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, dit gaat niet ten koste van je jaarlijkse eigen risico.

Buddha Colombo
Buddha Colombo

Jojoba Care -  natuurlijke huidverzorgingsproducten

Ontdek de puurheid van onze natuurlijke huidverzorgingsproducten van Jojoba Care, verrijkt met de kracht van jojoba. Laat je huid stralen in harmonie met de natuurlijke energie om je heen. Onze huidverzorgingsproducten, doordrenkt met de zuiverheid van jojoba, omarmen een holistische benadering van welzijn, waardoor je lichaam en geest in balans komen. Ervaar de helende energie van de natuur, omhuld in elke druppel van onze verzorgingslijn.

Verken de wereld van natuurgeneeskunde, waar we de wijsheid van Moeder Natuur omarmen voor een gebalanceerd en gezond leven. Ben jij klaar voor deze betoverende reis naar welzijn en harmonie?

Als nieuwsbriefabonnee ontvang je exclusieve aanbiedingen, boeiende artikelen en ondersteunende inhoud die je begeleiden op jouw pad naar innerlijke balans.

Wacht niet langer, en schrijf je vandaag nog in!



Buddhist Temple EmbekkeDevalaya
Buddhist Temple EmbekkeDevalaya
Cover

Holistisch model

Er ligt een holistisch model ten grondslag aan de Quantum-therapie & healing waarin onderscheid wordt gemaakt tussen vijf niveaus. Via onderstaande button worden deze niveaus: Ziel niveau, Sociaal niveau, Mentaal niveau, Emotioneel niveau en Fysiek niveau verder toegelicht.

×

Holistische vijf niveaus

1. Ziel niveau
In de ziel liggen trauma’s en herinneringen uit vorige levens opgeslagen en je geboorte gesternte. Door contact te maken met het onderbewustzijn kunnen thema’s zoals ziekten, onverwerkte trauma’s of levenstaak en ontmoeting met je tweelingziel naar bewustzijn gebracht worden.

Golden Buddha Anaradhapura
Golden Buddha Anaradhapura

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC. De BATC heeft een belangrijke basis neergelegd voor de behandelingen in de praktijk in de vorm van "de vijf natuurgerichte principes". De opgenomen 5 principes van BATC zijn de fundamenten waarop de Quantum-therapie & healing mede is gebaseerd. Via onderstaande button worden deze principes en de behandelingen verder toegelicht.

×

Natuurgerichte Principes

1. Energie
Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Wereldwijd wordt energie gezien als de basis van het leven. Energie vormt de basis bij de behandelingen van de BATC therapeut. Er kan pas worden gewerkt aan de overige principes; prikkeloverdracht, drainage, voeding en geestelijk welzijn wanneer je energiehuishouding op orde is. Zonder levensenergie functioneert het lichaam niet optimaal en kan er geen genezing plaats vinden. Het is een eerste prioriteit om te zorgen dat je over voldoende energie beschikt, dat er een evenwichtig stromen van de energie plaats vindt en dat eventuele blokkades worden opgeheven
Behandelingen: energetische therapie, chakra therapie en healing

Buddha statues Ayutthaya
Buddha statues Ayutthaya

Blog

Buddhist temple bells
Ontdek het geheim voor een stralende huid met Jojoba Care!

Stap binnen in de betoverende wereld van Jojoba Care. Met onze 100% natuurlijke producten, doordrenkt met jojobaolie, geniet je van intense hydratatie en welzijn. Onze Jojoba Care producten bieden alles wat je huid nodig heeft.

×

Ontdek het geheim van een stralende huid
met Jojoba Care

Welkom in de betoverende wereld van Jojoba Care, waar ik met enthousiasme een breed assortiment aan verzorgingsproducten aanbied, speciaal voor jou als gewaardeerde cliënt. Samen nemen we een boeiende ontdekkingsreis vol inzichten en innovaties op het gebied van huidverzorging. Ontdek de buitengewone mogelijkheden van de Jojoba Care huidverzorgingslijn en ervaar hoe deze producten een verrijkende bijdrage kunnen leveren aan jouw welzijn.

Laat jezelf betoveren door de kracht van Jojoba! Jojobaolie, een natuurlijk wonder, wordt al eeuwenlang gekoesterd vanwege zijn voedende, hydraterende en herstellende eigenschappen voor zowel huid als haar. Wij geloven in de kracht van moeder natuur, waarbij deze unieke olie de kern vormt van al onze producten. Onze 100% natuurlijke verzorgingslijn is speciaal ontwikkeld om de conditie van je huid en haar te verbeteren, waardoor jouw welzijn naar nieuwe hoogten wordt getild.

Waarom Jojobaolie? Deze kostbare olie, gewonnen uit de zaden van de jojobaplant, staat bekend om zijn unieke vermogen om de natuurlijke oliën van de huid in balans te brengen. Ongeacht of je een droge, vette of gevoelige huid hebt, jojobaolie biedt diepgaande hydratatie zonder de poriën te verstikken. Hierdoor voelt je huid zijdezacht en soepel aan, terwijl de ademende capaciteit behouden blijft.

Ontdek waarom Jojoba Care verzorgingsproducten perfect zijn voor jouw huid:
- Intense Hydratatie: Jojobaolie bootst de natuurlijke oliën van de huid na en biedt diepgaande hydratatie zonder een vettig residu achter te laten.
- Antioxidant Power: Doordrenkt met krachtige antioxidanten zoals provitamine A en vitamine E, biedt jojobaolie een effectieve verdediging tegen vrije radicalen, wat vroegtijdige huidveroudering tegengaat. - Kalmerende Eigenschappen: Geschikt voor de meest gevoelige huid, kalmeert jojobaolie irritaties en roodheid, waardoor je huid straalt van gezondheid. - Veelzijdigheid: Van zachte reinigers tot verzorgende crèmes, bieden onze jojobaolie-verrijkte producten een complete huidverzorgingsroutine.

Reinigingsmelk

Door velen gewaardeerd: Ontdek de bijzondere Jojoba Care Reinigingsmelk, het favoriete product van veel van onze cliënten! Deze 100% natuurlijke reinigingsmelk is doordrenkt met jojoba en zorgvuldig samengesteld om de huid effectief te zuiveren, terwijl het volledig respecteert voor haar beschermende eigenschappen. Vrij van schadelijke stoffen zoals oplosmiddelen, alcohol, microplastics en zeep, biedt deze melk een zachte en milde reiniging die geschikt is voor zowel 's ochtends als 's avonds.

Natuurlijke voordelen van onze Reinigingsmelk:
- Olie-basis: Bijzonder geschikt voor de gevoelige, rijpere en onzuivere huid.
- Zachte reiniging: Verwijdert moeiteloos (waterproof)make-up en onzuiverheden.
- Respect voor de huid: Vrij van schadelijke stoffen voor een natuurlijke schoonheid en gezonde huid.

Laat deze kans niet liggen en kies ervoor om elk seizoen te stralen met een gezonde, verzorgde huid. Als je meer wilt weten over onze andere Jojoba Care huidverzorgingsproducten of persoonlijk advies nodig hebt dat aansluit bij jouw behoeften, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik ben er om je te begeleiden op jouw reis naar een stralende en gezonde huid. Onze producten zijn verkrijgbaar in mijn praktijk.

Buddhist temple bells
Het belang van hydratatie van de huid

Ontdek de essentie van hydratatie en huidverzorging, van de beschermende hoornlaag tot de innovatieve producten van Jojoba Care. Verken de kracht van natuurlijke, lokaal geproduceerde producten voor je huid!

×

Het belang van hydratatie van de huid

Deze blogpost staat volledig in het teken van hydratatie, waarbij ik graag mijn kennis deel over de Jojoba Care huidverzorgingsproducten, met een specifieke focus op het bevorderen van een gehydrateerde huid.

Om deze reis te beginnen, laten we kijken naar de anatomie van de huid:

De huid

Doorsnede van de menselijke huid
1 = Hoornlaag (Stratum corneum)
1+2 = Opperhuid (Epidermis)
3 = Lederhuid (Dermis)
4 = Onderhuidsbindweefsel (Subcutis)

De beschermende hoornlaag Om de essentie van hydratatie goed te begrijpen zoomen we dieper in op de hoornlaag (Stratum corneum). Deze laag bestaat uit platte, verhoornde cellen, omringd door een complex samenspel van vetten, ook wel lipiden genoemd. Het is niet slechts een verdedigingslinie; het is een vitale barrière die de huid en het lichaam beschermt tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder overmatige blootstelling aan UV-licht, virussen, bacteriën, chemicaliën, en zelfs water.

De hoornlaag vervult de rol van een tweezijdige beschermingsmuur, niet alleen afwerend tegen externe bedreigingen maar ook tegen interne dehydratatie. Wanneer vocht probeert te ontsnappen uit het lichaam, komt het in aanraking met de lipidenrijke hoornlaag. Als een poortwachter stoot deze laag het interne vocht af, waardoor vochtverlies tot een minimum wordt beperkt. Echter, bij een tekort aan lipiden kan een aanzienlijk deel van het inwendige vocht verloren gaan, wat resulteert in een lipidenarme en gedehydrateerde huid. Een lipidearme en gedehydrateerde huid vertoont vaak tekenen van droogheid, schilfering en een doffe teint. Diepere lijntjes, zoals rimpels, kunnen ook meer opvallen bij een gedehydrateerde huid, omdat de elasticiteit en soepelheid verminderd zijn.

De Jojoba Care hydraterende crèmes en melken zijn speciaal ontwikkeld om de hoornlaag te versterken, gebruikmakend van de natuurlijke kracht van jojoba-olie. Ontdek de diepgaande bescherming die onze producten bieden en laat je leiden door de essentie van een gezonde, gehydrateerde huid. Nu verdiepen we ons specifiek in de verfijnde voordelen die de Jojoba Care-gezichtsverzorgingproducten te bieden hebben:

• Jojoba Care Reinigingsmelk (150 ml. €34,50):
Ontdek de veelzijdigheid van onze Jojoba Care Reinigingsmelk, doordrenkt met jojoba-olie die zijn karakter onthult. Deze reinigingsmelk is niet alleen geschikt voor de gevoelige huid, maar vormt ook een uitstekende keuze voor de rijpere en onzuivere huid. Reinig je huid op milde wijze met onze Jojoba Care Reinigingsmelk. Deze zachte melk verwijdert onzuiverheden en make-up, terwijl het de natuurlijke vochtbalans van je huid behoudt. Een perfecte start voor een gehydrateerde huid.

• Gezichtscrème S - Voor de Jeugdige Huid (40 ml. €35,00):
Verwen je jeugdige huid met de liefdevolle verzorging die het verdient door onze Gezichtscrème S te omarmen. Doordrenkt met jojoba, hydrateert deze crème diep, bevordert het een gezonde teint en beschermt het tegen uitdroging. De uiterst zachte samenstelling maakt deze crème geschikt voor hypergevoelige huidtypes. Laat de betoverende geur van rozenolie je meenemen op een reis van puur genot. De lichte formule absorbeert snel en laat je huid stralen, waardoor elk gebruik een moment van verfijnde verzorging wordt.

• Oog- en Gelaatscrème - Voor de Rijpere Huid (40 ml. €37,50):
Laat je rijpere huid stralen met onze Oog- en Gelaatscrème, doordrenkt met krachtige ingrediënten, waaronder verzorgende jojoba. Deze crème gaat verder dan hydratatie en is ontworpen om fijne lijntjes te verminderen, intensief te hydrateren en de elasticiteit te herstellen, zodat je bij elke toepassing geniet van een frisse uitstraling. De zachte samenstelling maakt de crème ook geschikt voor gebruik rond de ogen, waardoor het een veelzijdige keuze is in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Ervaar de subtiele geur van herstellende oliën zoals rozenolie, lavendel, venkel en rozenhout, die een vleugje luxe toevoegen aan je verzorgingsritueel.

Ontdek de kracht van onze unieke en duurzame producten: 100% natuurlijk, lokaal geproduceerd in de Belgische tuin van Jojoba Care. Geen microplastics, zonder oplosmiddelen en conserveermiddelen. Naast hun geneeskrachtige werking zijn ze zuinig in gebruik. Gegarandeerde weldaad voor een gezonde en stralende huid!

Buddhist temple bells
Scolesiet: een pad naar rust en verbinding

Ontdek de transformerende kracht van Scolesiet - een kristal dat innerlijke rust, emotionele balans en diepere verbinding belooft. Laat je leiden naar een wereld van liefde en wijsheid terwijl Scolesiet je reis naar het pure Witte Licht ondersteunt.

×

Scolesiet: een pad naar rust en verbinding

Ben je op zoek naar meer rust en vrede in je leven? Dan wil ik je graag voorstellen aan een kristal dat precies dat kan brengen: Scolesiet. Neem even de tijd om te ontdekken hoe dit bijzondere kristal een verschil kan maken in jouw welzijn.

Scolesiet, een gids naar innerlijke rust, is als een zegen voor de ziel, met zijn kalmerende invloed op angsten, stress en paniek. Dit kristal nodigt uit tot een verfijnde afstemming met hogere sferen, terwijl het de hogere chakra's activeert en ons hart opent voor liefdevolle connecties.

Maar wat kan Scolesiet concreet voor jou betekenen?

1. Stressvermindering en Innerlijke Rust: Scolesiet kan je helpen om stress te verminderen en een diepe innerlijke rust te ervaren, waardoor je meer in balans bent in het dagelijks leven.

2. Emotioneel Evenwicht: Door zijn kalmerende energie kan Scolesiet helpen om emotionele spanningen los te laten en een gevoel van vrede en kalmte te bevorderen.

3. Spirituele Groei en Bewustzijn: Scolesiet opent de deur naar spirituele groei en bewustzijn, waardoor je dieper kunt duiken in je innerlijke wereld en verbinding kunt maken met hogere niveaus van bewustzijn.

4. Diepere Verbinding met Geliefden: Voor geliefden kan Scolesiet een energetische brug tussen beide harten vormen, waardoor de band tussen jullie kan worden versterkt en verdiept.

5. Helende Slaap en Verkwikkende Dromen: Plaats Scolesiet naast je bed om een rustige slaap en heldere, inspirerende dromen te bevorderen, waardoor je elke dag verfrist ontwaakt.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen die Scolesiet kan bieden voor jouw welzijn en spirituele groei. Laat Scolesiet je begeleiden naar het pure Witte Licht, waar rust en liefde eeuwig stromen. Deze ervaring van liefde en licht is niet alleen een initiatie, maar ook een herstellende reis die ons pad verrijkt met liefde en wijsheid.

Scolesiet is nu verkrijgbaar in mijn praktijk, met prijzen vanaf slechts € 6,00. Kom langs en ontdek de helende kracht van dit prachtige kristal voor jezelf!



Vragen

Quantum-therapie, een holistisch energetische behandelwijze, kan toegepast worden op elke ziekte of aandoening (mentaal of fysiek). Daarnaast kan Quantum-therapie je helpen in je bewustwordingsproces om weer in verbinding te komen met je innerlijke bron

Het belangrijkste voordeel is dat er bij Quantum-therapie wordt gewerkt aan de oorzaak van jouw aandoening. Dit in tegenstelling tot een reguliere behandeling waarbij veelal gewerkt wordt aan symptoombestrijding. Voor nagenoeg elke aandoening is er een oplossing en de uitspraak: “Je moet er maar mee leren leven”, gaat bij Quantum-therapie niet op. Deze holistisch energetische behandelwijze is bijzonder efficiënt en effectief gebleken.

Op basis van het intakegesprek wordt een behandelplan opgesteld en kijken we hoeveel behandelingen je nodig hebt.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC, Natuurgerichte gezondheidszorg. De behandelingen kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, dit gaat niet ten koste van je jaarlijkse eigen risico.

Je kunt via de button 'Maak een afspraak' een afspraak voor een intakegesprek of een afspraak voor het telefonisch spreekuur inplannen in de online agenda:
1. Klik op de button "Maak een afspraak"
2. Selecteer intakegesprek
3. Kies een datum en tijdstip (blauw gemarkeerde data zijn beschikbaar)
4. Vul je gegevens in en bevestig de afspraak
5. Je ontvangt per e-mail een afspraakbevestiging

Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken voor een intakegesprek, daarvoor ben ik bereikbaar tussen 12.00 en 13:00 uur op telefoonnummer:
T +31 (0)6 - 51 721 182 

Ben je op zoek naar een passende behandeling en heb je nog inhoudelijke vragen, dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het dagelijkse telefonisch spreekuur van 08:00 - 08:30 uur. Een afspraak hiervoor is kosteloos en is eenvoudig via de online agenda te maken. Ter voorbereiding op ons gesprek wordt een korte vragenlijst toegezonden. Tijdens het telefonisch contact zal het je veelal duidelijk worden wat Quantum-therapie voor je kan betekenen.





Contact

  • Helmi Verstraten
  • Geenbergenstraat 29
  • 5243 SM Rosmalen
  • Regio: den Bosch | Noord-Brabant
  • De praktijk ligt op 9 minuten loopafstand
    van het NS-station Rosmalen
  • Telefonisch bereikbaar op werkdagen
    tussen 12:00 - 13:00 uur
    T +31 (0)6 - 51 721 182 
  • BATC
  • BATC beroepsregistratienr.: BR-03011
  • Zorgverlener AGB code: 90108293
  • Praktijk AGB code: 90067351
  • Klacht en Tuchtrecht regnr.: KB 1912.2602
  • KvK: 17197047
  • Patientendossier: EviCare
×

AVG PRIVACYVERKLARING

Voor een goede dienstverlening is het noodzakelijk dat ik gebruik maken van uw persoonsgegevens.
In deze privacyverklaring geef ik aan hoe ik met uw persoonsgegevens om ga. Dit is een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelings Overeenkomst). Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. In het dossier zijn ook de gegevens opgenomen die voor uw behandeling noodzakelijk zijn welke afkomstig zijn van een andere zorgverlener. Daarbij nog op te merken dat alleen na uw expliciete toestemming informatie zal worden opgevraagd bij een andere zorgverlener.

Om uw privacy te waarborgen maak ik gebruik van een beveiligd elektronisch patiënten dossier. Daarnaast zijn ook uw gegevens beschermd voor wat betreft de toegang. Als uw behandelende therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Als therapeut heb ik een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

De gegevens uit uw dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:

- om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld als de therapie is afgerond of bij een verwijzing naar een andere behandelaar. Dit gebeurt alleen met uw expliciete toestemming.
- voor het gebruik voor waarneming, tijdens mijn afwezigheid.
- voor het geanonimiseerde gebruik tijdens intercollegiale toetsing.
- een klein deel van de gegevens uit uw dossier wordt gebruikt voor de financiële administratie, zodat ik een factuur kan opstellen.
- Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.
- Deze gegevens in het cliëntendossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist 20 jaar bewaard.

PRIVACY OP DE ZORGNOTA
Op de zorgnota die u ontvangt staan de gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden zodat u, als uw aanvullende verzekering de therapie dekt, deze nota kan declareren bij uw zorgverzekeraar.
-  uw naam, adres en woonplaats
-  uw geboortedatum
-  de datum van de behandeling
-  zorgverzekeraar/verzekeringsnummer
-  een korte omschrijving van de behandeling
-  een prestatiecode
-  de kosten van het consult

GEBUIK VAN COOKIES
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Deze privacyverklaring is opgesteld in het kader van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van 25 mei 2018. Als de wettelijke eisen wijzigen of er wijzigingen zijn de behandeling van de privacygevoelige data, zal de privacyverklaring aangepast worden en geactualiseerd beschikbaar komen op de website. De huidige versie van de privacyverklaring is gedateerd op: 10 februari 2022

Voor verdere vragen of opmerking over deze privacyverklaring kunt u zich richten tot:
Helmi Verstraten
FreeYourSelf.nu Natuurgeneeskundige praktijk
Geenbergenstraat 29
5243 SM Rosmalen

Old main pier FishermansVillage
Old main pier FishermansVillage

Cyclist on the beach Pashakuda
Cyclist on the beach Pashakuda
Pashakuda
Pashakuda